Nieuws Vincent’s WingHouse

Nieuwe uitvoering Trikekit.

In samenwerking met fabrikant EML hebben we een vereenvoudigde uitvoering van de Trikekit uit kunnen brengen. Hierbij wordt de originele voorvork van de Goldwing gebruikt met een zogenaamd EZ Steer. Dit is een speciaal balhoofd waardoor de voorvork 5 graden schuiner geplaatst wordt. Hierdoor wordt het stuurgedrag aanzienlijk rustiger en vergt minder krachtsinspanning. Uiteraard blijft het nog steeds mogelijk de Trike te voorzien van een ExtensoDive voorvork.

Schokdemper GL1500

Een Goldwing GL1500 heeft een Amerikaanse, comfortabele afvering, die niet door alle Europeanen op prijs gesteld wordt. Daar is iets aan te doen! De voorvorkveren vervangen door Hyperpro progressieve veren geeft al een beter stuurgedrag. De linker achterveer kan ook door een Hyperpro progressieve veer vervangen worden. Wil je beste van het beste? Vervang dan de linker achter schokdemper in zijn geheel door een voor jouw Goldwing aangepaste complete schokdemper met progressieve veer. In overleg met de klant wordt de belasting van de Goldwing bepaalt en aan de hand van die gegevens wordt de nieuwe schokdemper op maat gemaakt.

Winterstalling.

Wel een Goldwing in uw bezit maar geen droge/warme stalling? In de zomer geen probleem. In de winter echter wel. Ook hier hebben we een oplossing voor. Van november tot en met maart kunt u uw motorfiets bij ons stallen. De accu wordt aan een oplader aangesloten en we kunnen uw motorfiets bij ophalen in het voorjaar een (kleine) onderhoudsbeurt geven zodat u weer zorgeloos aan het nieuwe seizoen kunt starten. Voor slechts € 25,– per maand staat uw motorfiets zorgeloos gestald! Indien gewenst kunnen wij uw motorfiets ook ophalen en terugbrengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Doe Het Zelf Garage

In deze economisch mindere tijden letten we allemaal op onze uitgaven. Ook met betrekking tot de motorfiets. Als je handig bent zou je het toch noodzakelijke onderhoud best (gedeeltelijk) zelf kunnen doen. Maar waar moet je dat dan doen? Buiten op de oprit of straat is geen pretje en waar laat je de afgetapte olie e.d.?  Wij hebben hier de oplossing voor: De Doe Het Zelf Garage. We hebben in onze werkplaats een werkplek gecreëerd speciaal voor de doe het zelver. Een werkplek waar je droog en warm staat, alle faciliteiten van een moderne werkplaats beschikbaar zijn, zoals een hefbrug en speciaal gereedschap, maar waar je ook bijvoorbeeld op de brug je Goldwing kan poetsen zonder zelf op de grond te moeten tijgeren. We hebben hiervoor een menukaart ontwikkeld waarbij u bepaalt wat en hoeveel u afneemt. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk van advies dienen.

Tarieven doe het zelf garage
Per keer Per uur Per dag
of gedeelte
Werkplek € 5,00 € 25,00
Hefbrug € 9,00 € 55,00
Gereedschapwagen € 5,00 € 25,00
Motorambulance   (4 uur of gedeelte) € 35,00 € 65,00
Overnachting   motorfiets € 5,00
Krik € 5,00
Autogeen   lasapparatuur (alleen ervaren mensen) € 25,00
Speciaal   gereedschap per stuk € 5,00
Reinigingsmachine   onderdelen € 5,00
Haakse   slijptol € 5,00
Kolomboormachine € 5,00
Demontage/montage   band op losse velg € 5,00
Balanceren   band € 7,50
Afvoer   afgewerkte olie/vloeistoffen € 5,00
Afvoer   oude accu € 5,00
Afvoer   band € 5,00
Assistentie   monteur (per 15 minuten) € 12,50

 

Heavy Duty dynamo GL 1500.
Nu leverbaar “zware” dynamo voor de Goldwing GL 1500 met een output van 90 Amp. Van dezelfde fabrikant die de dynamo’s voor Honda maakt, maar dan 2,5 keer zoveel Ampére.
Een originele Honda dynamo kost momenteel € 490,00 . Deze zware uitvoering kunnen wij u aanbieden voor € 355,00 !

Nieuw dealerschap.
Sinds kort zijn wij dealer van Ergomot electrische windschermen voor de Goldwing GL1800.

 • Adresgegevens

  Nijverheidstraat 14E
  2984 AH Ridderkerk
  Tel: 0180 - 429252
  E-mail: info@vincentwinghouse.nl
  Plan route naar Vincent's WingHouse →

  E
 • Openingstijden  Wij zijn geopend
  Van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur.
  Op zaterdagen van 10.00 - 16.00 uur
  Buiten openstellingsuren op telefonische afspraak

 •  
  Vincent's WingHouse

  Vincent's WingHouse, Nijverheidstraat 13, 2984 GH Ridderkerk, 0180 - 429252

     
  css.php