Services

Op deze pagina vindt u een overzicht van services die wij kunnen leveren.

Doe Het Zelf Garage

In deze economisch mindere tijden letten we allemaal op onze uitgaven. Ook met betrekking tot de motorfiets. Als je handig bent zou je het toch noodzakelijke onderhoud best (gedeeltelijk) zelf kunnen doen. Maar waar moet je dat dan doen? Buiten op de oprit of straat is geen pretje en waar laat je de afgetapte olie e.d.?  Wij hebben hier de oplossing voor: De Doe Het Zelf Garage. We hebben in onze werkplaats een werkplek gecreëerd speciaal voor de doe het zelver. Een werkplek waar je droog en warm staat, alle faciliteiten van een moderne werkplaats beschikbaar zijn, zoals een hefbrug en speciaal gereedschap, maar waar je ook bijvoorbeeld op de brug je Goldwing kan poetsen zonder zelf op de grond te moeten tijgeren. We hebben hiervoor een menukaart ontwikkeld waarbij u bepaalt wat en hoeveel u afneemt. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk van advies dienen.

Tarieven doe het zelf garage
Per keer Per uur Per dag
of gedeelte
Werkplek € 5,00 € 25,00
Hefbrug € 9,00 € 55,00
Gereedschapwagen € 5,00 € 25,00
Motorambulance   (4 uur of gedeelte) € 35,00 € 65,00
Overnachting   motorfiets € 5,00
Krik € 5,00
Autogeen   lasapparatuur (alleen ervaren mensen) € 25,00
Speciaal   gereedschap per stuk € 5,00
Reinigingsmachine   onderdelen € 5,00
Haakse   slijptol € 5,00
Kolomboormachine € 5,00
Demontage/montage   band op losse velg € 5,00
Balanceren   band € 7,50
Afvoer   afgewerkte olie/vloeistoffen € 5,00
Afvoer   oude accu € 5,00
Afvoer   band € 5,00
Assistentie   monteur (per 15 minuten) € 12,50

Winterstalling.

Wel een Goldwing in uw bezit maar geen droge/warme stalling? In de zomer geen probleem. In de winter echter wel. Ook hier hebben we een oplossing voor. Van november tot en met maart kunt u uw motorfiets bij ons stallen. De accu wordt aan een oplader aangesloten en we kunnen uw motorfiets bij ophalen in het voorjaar een (kleine) onderhoudsbeurt geven zodat u weer zorgeloos aan het nieuwe seizoen kunt starten. Voor slechts € 25,– per maand staat uw motorfiets zorgeloos gestald!

Bagagewagen verhuur

Bij ons is het mogelijk om een bagagewagen voor achter de motor te huren, deze aanhangers hebben een inhoud van 600 liter. Prijzen staan hieronder vermeldt. Vraag naar de voorwaarden.

Weekend €50,-
Week €125,-
twee weken €200,-
drie weken €285,-

Radio / Navigatie ombouwen

Wij kunnen uw Amerikaanse kaarten van uw geïntegreerde navigatiesysteem vervangen voor de Europese kaarten. Ombouwen van de radio van uw GL1500 of GL1800, ook airbagmodel is mogelijk! Wanneer u een Amerikaanse GL1500 of GL1800 heeft kunt u niet alle frequenties ontvangen, wij kunnen dit verhelpen door uw radio om te bouwen! Voor slechts €50,00 bouwen wij uw radio om, u moet deze dan wel zelf los aanleveren, wanneer u wilt dat wij uw radio demonteren en monteren kan dit voor een meerprijs van €90,00 voor het airbagmodel vragen wij een meerprijs van €170,00.

Alarm inbouwstation

Wij zijn gecertificeerd inbouwstation voor alarminstallaties van het merk Datatool. Het beste merk wat momenteel verkrijgbaar is. Wist U dat een gecertificeerde alarminstallatie vaak tot premiekortingen op de verzekeringspremie leidt? Voor slechts € 550,00 heeft u een alarmsysteem ingebouwd in uw motor. Als u reeds een Datatool alarminstallatie op uw Goldwing gemonteerd heeft, vergeet dan niet dat deze periodiek gekeurd moet worden. Kijk op uw certificaat wanneer dit moet gebeuren. Wordt dit niet gedaan dan kunt u problemen krijgen bij een claim bij uw verzekeringsmaatschappij.

Tweedehands onderdelen

We kunnen u uit voorraad ook vrij veel tweedehands onderdelen aanbieden, kuipwerk maar ook motoronderdelen. Wilt u bij het onderhouden van uw motor of bij beschadigingen uw motor goedkoper repareren? Dan is het vaak de oplossing om tweedehands onderdelen te gebruiken.

Aan- en verkoopkeuring

Aankoopkeuringen:
Als u een Goldwing aan wilt schaffen beoordeelt u als eerste de buitenkant en na een eventuele proefrit heeft u een beeld van de motorfiets, maar wat weet u van de technische staat? In veel gevallen is het toch een gok! U kunt geluk hebben of pech. Als u pech heeft zal de uiteindelijke prijs die u voor de Goldwing betaald veel meer zijn dan u in gedachten had.

Verkoopkeuring:
Als U een Goldwing wilt verkopen zal een potentiële koper u vaak moeten geloven als u stelt dat de motorfiets in “Uitstekende staat van onderhoud verkeert”. U staat in de onderhandelingen veel sterker als U een schriftelijk rapport, opgesteld door een specialist, kunt tonen waarin objectief staat weergegeven hoe de technische staat van uw Goldwing is. Voor slechts 75 Euro inspecteren wij uw Goldwing en krijgt u een schriftelijk inspectierapport in handen.

Wij verbinden onze naam aan deze keuringen. U kunt er dus van op aan dat wij onze reputatie niet op het spel zetten, er niet gerotzooid wordt en dat de weergave van onze bevindingen bij keuringen objectief en eerlijk zijn.

Waarom dit risico nemen?
Wij bieden een aankoopkeuring aan voordat u tot aanschaf overgaat. Aan de hand van een inspektielijst keuren wij de Goldwing en geven u advies en inzicht in de technische staat! Tevens geven wij u inzicht in de aankomende kosten die u eventueel te wachten staan. Met dit inzicht kunt beter beoordelen of de vraagprijs gerechtvaardigd is. Ook heeft u betere argumenten om te onderhandelen als u toch besluit de Goldwing aan te schaffen
Voor slechts 50 euro heeft u veel meer zekerheid. Indien U een schriftelijk keuringsrapport in handen wilt hebben verzorgen wij dit voor slechts 25 Euro.

Groot onderhoud

Waar kiest u voor? Kwaliteit en openheid of goedkoop? Ook wij kunnen u een zeer scherpe prijs aanbieden voor het onderhoud. Ook wij zouden onderdelen kunnen monteren die goedkoop zijn maar van slechte kwaliteit. Zelfs bij imitatieonderdelen is er nog onderscheid in kwaliteit. Als u concurerende offertes aanvraagt zult u ongetwijfeld tot de conclusie komen dat het elders goedkoper kan. Maar gebeurt het dan ook goed en worden alle werkzaamheden die belooft zijn ook uitgevoerd? U, als leek, kunt dat vaak moeilijk beoordelen. Wordt u nadat het onderhoud is uitgevoerd niet geconfronteerd met hoge meerkosten?

Wij hebben een andere filisofie. Wij zijn van mening dat de klant het meest gebaat is bij kwaliteit en openheid. Bij een groot onderhoudsbeurt lopen wij uw Wing na volgens een door ons vastgestelde uitgebreide inspektielijst. Komen wij tot de conclusie tijdens de werkzaamheden dat bepaalde onderdelen niet vervangen behoeven te worden dan krijgt u ze ook niet doorberekent! Komen wij tot de conclusie dat er meer werkzaamheden verricht zouden moeten worden dan nemen wij eerst contact met u op en geven u advies. U beslist of deze voorstellen uitgevoerd moeten worden. Bij ons geen verrassingen achteraf maar openheid en eerlijkheid.

Dealerschappen

Klik hier voor een lijst van enkele merken die wij u kunnen leveren.

 • Adresgegevens

  Nijverheidstraat 14E
  2984 AH Ridderkerk
  Tel: 0180 - 429252
  E-mail: info@vincentwinghouse.nl
  Plan route naar Vincent's WingHouse →

  E
 • Openingstijden  Wij zijn geopend
  Van dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur.
  Op zaterdagen van 10.00 - 16.00 uur
  Buiten openstellingsuren op telefonische afspraak

 •  
  Vincent's WingHouse

  Vincent's WingHouse, Nijverheidstraat 13, 2984 GH Ridderkerk, 0180 - 429252

     
  css.php